Gå til sideinnhold
Ansatte_rådgiver_Jan Morten

Rådgiver ut livet

Noe av det viktigste vi kan bidra med for deg, er å være en god rådgiver gjennom livet. Bank er mer enn bank – vi er din samarbeidspartner når du trenger det.

Som kunde hos oss har du en fast rådgiver, som kjenner deg. Når du logger inn i nettbanken din ser du din rådgiver på høyre side.

Det er mange ting som kan skje i livet, hvor det er lurt å snakke med en flink rådgiver. Når du skal kjøpe bolig eller hytte, begynne å studere, bli samboer, bli foreldre, blir alene, hjelpe barna med å komme inn på boligmarkedet, du vil i gang med sparing, eller sørge for at du har de rette forsikringene. Da skal du vite at vi er her for deg.

Det å ha en sunn, solid økonomi handler om kontroll. I tillegg til å ha god oversikt over inntekter og utgifter, sette av penger til sparing og ha forsikringene i orden, er det lurt å også ha avtaler på plass den dagen ting kanskje ikke går så bra lengre.

Derfor har vi laget en avtale med selskapet Justify AS, som leverer digitale samboerkontrakter, testamenter og fremtidsfullmakter. Løsningen er selvbetjent, og svært enkel og forklarende i bruk. Alle avtaler kvalitetssikres manuelt av advokater før de signeres. Og det er rimelig i pris.

Familie_samboere

Samboerkontrakt gir dere full orden på økonomi, eiendeler og eierforhold i bolig

Les mer om samboerkontrakt
Familie_voksen og eldre

Testament gir mulighet til å fordele din arv slik du ønsker, og kontroll på hva som skal skje med ditt digitale innhold

Les mer om testament
Eldre par2

Med fremtidsfullmakt velger du hvem som skal ivareta dine personlige og økonomiske interesser

Les mer om fremtidsfullmakt

Vi er den lokale sparebanken som gir tilbake til ditt nærmiljø, som genuint bryr oss om deg, er med deg i gode og dårlige dager, og hvor du kan treffe et menneske når du trenger det.

Gi oss tilbakemelding