Gå til sideinnhold
Hjem / Barn og unge / Kort for barn og ungdom
Kort_Visa online

Kort for barn og ungdom

Det er lett å glemme for oss voksne, men det å få sitt første betalingskort er en stor begivenhet! Vi har ingen nedre aldersgrense på kort, og har tilpasset kort for barn i forskjellige aldre.

Kort 0 – 12 år

For barn har vi et Visa online kort som kan brukes i minibanker og butikker i Norge og i utlandet. Dette kortet kan ikke brukes til netthandel. Begge foresatte må signere.

Kort 13 – 17 år

Din tenåring kan få Visa online kort som kan brukes til netthandel, med grense på 5000 kroner per syv dager. Tenåringen må ha BankID for å bruke netthandel kortet. Foresatte må signere sammen med tenåringen. Kan også få kort med legitimasjon.

Kortene er gratis og uten gebyr

Det er deknings-kontroll på begge kortene, slik at barnet eller tenåringen ikke kan handle eller ta ut penger uten at det er dekning på konto.

Å kunne kjøpe lørdagsgodtet selv og betale med eget bankkort er stas (og gjør livet enklere for foreldrene…)

Bestille selv

Du kan bestille kort til barnet/tenåringen din selv ved å fylle ut skjema og sende inn til oss. Da gjør vi klart alt på baksiden, så får du en avtale til elektronisk signering innen kort tid. Raskt og enkelt!

Bestill kort for barn og ungdom

Møte med oss

Hvis du vil ha hjelp med bestilling og kanskje noen andre ting, gleder vi oss til å treffe deg! Book et møte ved å fylle ut skjema under, så snakkes vi snart.

Book et møte med oss

Hanne M Laxå

Er barnet ditt kunde enda?

Jo tidligere barnet ditt blir kunde, jo tidligere lærer de ansvar, sunne vaner og økonomisk forståelse.

Gi oss tilbakemelding