Gå til sideinnhold
Vindafjord Orienteringslag_Tildeling_

Gavetildelinger i 2021

Gavetildelinger i 2021

Her finner du en oversikt over de som har fått støtte fra vårt Gavefond i 2021. Vi deler også noen av de fine tilbakemeldingene vi har fått fra fornøyde mottakere av vår gavestøtte.

Friluftsrådet Vest

Friluftsrådet arbeider med å planlegge og finansiere Friluftshuset Vest som skal bygges på Lindøy friluftsområde. Gaven fra Haugesund Sparebank, er et viktig bidrag i det videre arbeid med å realisere dette spennende prosjektet. Friluftsrådet har hatt et godt samarbeid med Haugesund Sparebank over flere år, og banken har vært og er en viktig samarbeidspart og støttespiller for oss.

Friluftsrådet Vest_Lindoy_Tildeling

Ungdomslaget Skjoldafjord

Tusen takk til Haugesund sparebank som hjalp oss å realisere en mangeårig drøm om å få et amfi ved å støtte oss! Amfiet vil være til stor glede for bygda vår Skjold. Amfiet vil bli brukt til forestillinger som musikaler, revyer, teater og andre arrangement som foregår på Skjold arena og være til stor glede for mange mennesker i lang tid!  

Amfi

Haugaland Flyklubb

Haugaland Flyklubb ønsker å rette en stor hjertelig takk til Haugesund Sparebank for denne sjenerøse støtten til prosjektet vårt som omhandler tilbud om gratis flytur til ungdom og barn med funksjonsnedsettelse. Denne gaven betyr veldig mye for klubben og gjør at vi kan vi få delt gleden det er å fly med barn og ungdom som av ulike årsaker ikke har hatt denne muligheten før og vi ønsker med denne støtten å gi de en hyggelig opplevelse som skaper gode minner!

Haugaland Flyklubb_Tildeling

Vindafjord Orienteringslag

Vindafjord Orienteringslag er veldig takknemleg for å ha Haugesund Sparebank med på laget for å skapa meiningsfull aktivitet for born, ungdom og vaksne i Vindafjord kommune. Me arrangerer vår og haust klubbløp, kretsløp, turorientering og opplæring i bruk av kart og kompass. Me har kart i mange av bygdene, og no lagar me nytt kart over Ølen sentrum.

Vindafjord Orienteringslag_Tildeling_

Vindafjord Idrettslag

Vi ønsker å bygge en større pumptrack som sikrer at anlegget appellerer til både de minste, og til de med høyt ferdighetsnivå. Uten slik støtte som Haugesund Sparebank her bidrar med så hadde ikke dette vært gjennomførbart. Tusen takk for støtten! 

Bilde-Pumptrack

NMK Vikedal

Me i NMK Vikedal vil takka Haugesund Sparebank for ei flott gåva som me vil bruka til å forbetra sikkerheita og kiosk fasiliteten på Vikedal Motorbane! Kiosken har eit sterkt behov for oppgradering, og sikkerheit er alltid høgt prioritert. Gåva vil vara med på å heva NMK Vikedal’s tilbod til både medlemmer og publikum 🙂 Takk!

NMK Vikedal_Gavefond-HGSD

Norsk Folkehjelp Sanitet Haugaland

Norsk Folkehjelp blir utkalt til leteaksjoner og syke/henteoppdrag for Politiet og Helsevesenet. Til dette arbeidet har vi investert i en ny ATV hvor Haugesund Sparebank har gitt oss støtte til å gjennomføre prosjektet. Uten viktige bidragsytere som banken hadde dette ikke vært mulig.

Norsk Folkehjelp_ATV

Kolnes Drill

Tusen takk for støtten fra Haugesund Sparebank!
Dette er et viktig bidrag for at vi skal kunne tilby drillaktiviteter for barn og unge i Kolnesbygda, og nå i høst har vi startet opp en ny aspiranttropp og tatt opp nye drillaspiranter. Vi vil også tilby instruktørkurs til de mest erfarne drillerne, for å være godt rustet til å tilby drillaktiviteter fremover!

Kolnes Drill_tildeling

Haugaland Trekkspillklubb

Tusen hjertelig takk for et flott og kjærkomment bidrag fra gavefondet! God økonomi betyr som regel god drift i de fleste sammenhenger, og med en slik gave kan vi senke skuldrene en smule. Kanskje til og med flotte oss litt med å skifte ut slitent musikkutstyr. For ikke å snakke om å arrangere seminarer med innleide krefter til glede inspirasjon og utvikling for medlemmene. 

Haugaland-Trekkspill-klubb_tildelinger

Bømlo Motorsportklubb

Vi vil rette en stor takk til Haugesund Sparebank for gaven til Bømlo Motorsportklubb.
Dette gir oss mulighet til å drive arbeid med barn og ungdomsarbeid innen aktivitetene motocross og trail. Haugesund Sparebank med på å gi barn og unge positive opplevelser, mestring og økt sosial kompetanse gjennom motorsport.

Bømlo motorsportklubb_tilderling

Haugesund Kunstforening

Tusen takk for den flotte gaven fra Haugesund Sparebank til Haugesund Kunstforening. Vi arbeider iherdig videre med å dele kunstopplevelser av høy kvalitet med alle på Haugalandet. Gaven bruker vi til å styrke vårt arbeid gjennom utallige utstillinger, kunstsupper og foredrag. Vi er strålende fornøyd med at vi fortsatt er landets, største kunstforening, og ønsker selvsagt at vi kan vokse oss enda større.

Haugesund-Kunstforening_tildeling

Rubbestadneset Grendautval

Tusen takk for midlene vi fikk til Miljøparken Atlanteren på Rubbestadneset. Dette er et stort og viktig prosjekt for Rubbestadneset bygda og når parken er ferdig skal det være med Petanque baner, buldrsteiner, sittegrupper og lekeapparater. Gaven fra Haugesund Sparebank gjorde det mulig for oss å starte prosjektet tidligere enn planlagt og det medførte at vi fikk sodd i nye gressplener tidsnok før høsten og vinteren kommer.

Rubbestadneset Grendautval_tildeling

Karmøy Diskgolfklubb

Pengene som kommer inn fra Haugesund Sparebank betyr enormt for arbeidet som blir gjort i frisbeegolfmiljøet på Haugalandet. Dette gjør at vi kan kjøpe inn utstyr som vi bruker på dugnader og nye kurver som kan plasseres ut på banene våre. Vi har planer om et nytt prosjekt som ikke er offentlig enda og hvor disse pengene kommer godt med.

Karmøy Discgolf_Tildeling

Nmk Haugaland

Sol, sommer og gode nyheter fra Haugesund Sparebank!
Tusen takk for det generøse bidraget fra deres gavefond. Det kommer godt med når vi videre fortsette vårt arbeid med å gi barn og ungdom hele tre ulike fartsfylte, spennende sporter til å drive med.
Dette vil bidra godt i det videre arbeidet med rekruttering av nye medlemmer, og drift av vårt motorsenter og motorsportmiljø

nmk Haugaland_Tildeling

Musikkorpset Heimdal

Musikkorpset Heimdal takker for gaven som vi er tildelt av Haugesund Sparebank.
Denne gaven vil hjelpe oss i vårt arbeid med å arrangere konserter for demente og andre pasienter ved Udland Pleiehjem. Vi ønsker å fortsette våre jevnlige konserter for å underholde og skape glede ved å fremføre melodier som eldre vil gjenkjenne og kunne bli inspirert til å bli synge med på etter eget ønske.

Musikkorpset Heimdal_Tildeling

Rutebilhistorisk Forening avd. Haugaland

For oss betyr støtten at vi kan videreføre oppgraderingen/renoveringen av bussgarasjen i Lønningsvegen 64 i Tysværvåg. Garasjen ble bygget av Tysvær Rutebillag i 1954 og utvidet i 1959. Rutebilgarasjen i Tysværvåg er nå den eneste gjenværende og tidstypiske som eksisterer i Nord-Rogaland, og som fortsatt skal brukes til formålet den ble bygget for.

Rutebilforeningen_Tildeling

Tonika

Vi sender en stor takk til Haugesund Sparebank som har vært en viktig støttespiller for Tonika i mange år. Tonika har i ca 12 år opptrådd gratis på sykehjem og ellers hvor eldre samles. Midlene vi har mottatt fra gavefondet har vært helt avgjørende for at vi kan fortsette med å formidle glede gjennom sang og musikk i tråd med Tonikas hovedformål.

Tonika_Tildeling_

Skjoldastraumen Bygdalag

Tusen takk for gaven vi fikk av dere til å lage en sykkelløype her i Skjoldastraumen. At vi får støtte fra dere gir en ekstra pågangsdriv, så tusen hjertelig takk!

Skjoldastraumen Bygdalag_Tildeling