Gå til sideinnhold
Logg inn
Publisert:

Samtykke for mindreårige

Ønsker du å godkjenne flytting til ny fondsløsning som verge til mindreårig kan du benytte eget skjema for det, se link nedenfor. Dersom den mindreårige har to verger, må begge godkjenne. Signerte akseptskjema på papir leveres til banken. Frist for å leverte signert godkjenning er 20. september.

Dersom verge(ne) har BankID vil aksept av ny fondsløsning komme som link på sms. Linken går til vår signeringsportal der du må logge inn med BankID.

Godkjenning av ny fondsløsning for mindreårige, print ut, signer og lever i banken

Hva skjer hvis godkjenning ikke gis?

Dersom godkjenning ikke gis innen fristen vil allerede eksisterende fondsandeler ikke bli konvertert over på ny løsning, og som en konsekvens av dette vil de ikke bli tilgjengelige i din nett- og mobilbank. Vi vil heller ikke kunne hjelpe deg med spørsmål rundt din eksisterende fondsbeholdning hos oss i banken.

Vi anbefaler derfor at alle fondskunder godkjenner å flytte fondene over i ny løsning.

Hva inneholder den nye løsningen?

Den nye løsningen inneholder flere nye funksjoner og tjenester som:

  • Mulighet for å opprette aksjesparekonto
  • Moderne og brukervennlig fondsportal
  • Tilgang til historisk utvikling på portefølje
  • Flere fondsleverandører å velge mellom; SKAGEN, DNB Asset Management AS, Odin, Holberg og Eika
  • Samlet rapportering og årsoppgaver for fondene dine

Viktig å merke seg:

Opprettelse av Aksjesparekonto skjer ikke automatisk, selv om du godkjenner flytting til nytt fondssystem. Du må selv opprette Aksjesparekonto i ny fondsløsning, frist for å flytte aksjer og aksjefond man allerede har til aksjesparekonto uten å måtte realisere gevinst er ut 2018.

Til toppen