Gå til sideinnhold
Hjem / Kundefordeler

Kundefordeler

Som kunde i Haugesund Sparebank er det din fortjeneste at 150 lag og foreninger på Haugalandet får støtte til å drive aktiviteter til glede for barn, ungdom og voksne!

Du skal ha direkte fordeler også! Vi deler stadig ut teaterbilletter, kinobilletter, og invitasjoner til andre hyggelige anledninger. Innimellom får våre kunder ekstra gode priser på ulike varer og tjenester.

Under finner du kundefordeler som er aktuelle akkurat nå – men følg oss også på Facebook, Instagram og Snapchat. Her legger vi ut gratisbilletter og andre goder!

2 for 1 på kino hver tirsdag

Liker du å gå på kino og er kunde her i Haugesund Sparebank?

Da har vi en gladsak til deg! Hver tirsdag spanderer vi 2 for 1 på kinobilletter for våre kunder på både Edda Kino og Tysvær Kino. Ta med deg en venn og nyt en god film!

HS-2for1-kino-Edda-og-Tysvær-infoskjerm-liggende-16x9

Slik får du rabatten:

Vis bankkortet ditt fra Haugesund Sparebank i kiosken ved kjøp av billett der, eller velg «2 for 1 billett» om du bestiller på nettsiden til Edda Kino eller Tysvær Kino (bankkortet må da fremvises ved inngang til kinosal).

50% rabatt på golfkurs hos Haugesund Golfpark

Som kunde i Haugesund Sparebank har du nå anledning til å ta nybegynnerkurset til halv pris. Kurset skal hjelpe deg å komme i gang med treningen, samt lære det mest grunnleggende om sikkerhet, golf vett og ferdsel på golfbanen.

Golf

Slik får du rabatten:

Vis bankkortet ditt fra Haugesund Sparebank ved oppmøte og du vil få 50% rabatt på kurset.

Gi oss tilbakemelding